Системи за облицоване на тръби – стоманен хидра барабан

Мини HydraLiner стоманен барабан

Разработен за лесен достъп до мазета и ограничени пространства. Барабанът Мини-Hydra може да е малък, но той може да преобърне 50 фута HammerHead уплътнител само с едно приложение. Мини-Hydra има голяма мощност и производителност.

HydraLiner стоманен барабан

Нашият стандартен барабан, проектиран за обичайни нужди, свързани с уплътнение. Hydra може да побере до 100 фута уплътнител.

Супер HydraLiner стоманен барабан

За тези дълги задачи или големи тръби, Супер-Hydra може да побере до 180 фута уплътнител. Супер Hydra също така може да бъде оборудвана с допълнителен електромотор за опростяване на зареждането с уплътнител.

Здрава конструкция от неръждаема стомана

Конструкцията от неръждаема стомана означава, че те са лесни за поддръжка и не корозират. Линията от инверсионни барабани от неръждаема стомана има удобно разположен ролков прът за улесняване на зареждането на облицовъчния материал и голям прозорец за наблюдение за лесно наблюдение на инверсионния процес.

Пара, гореща вода, въздух/околна среда

Изпечете го по вашия начин с един барабан! Нашите барабани от неръждаема стомана лесно се справят с високите температури, необходими за парно втвърдяване, така че можете да ги използвате за всичко, което се изисква от вашата задача или лични предпочитания.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини за продажба или под наем.