Аксесоари

Аксесоари

Аксесоарите за хоризонтално сондиране на HammerHead HDD Tooling® са добре познати в бранша. Отлизават се с най-високо качество.Инженерните решения на HammerHead се базират на модулна система, която е подходяща за всеки тип мапина за безизкопно полагане и може да се използва за разнообразни нужди.

TriHawk drill bits – Пробивни глави за хоризонтално сондиране TriHawk ®

Една от най-популярните исстеми за хоризонтално сондиране TriHawk може да се похвали с различни видове заменяими глави, които ще ви подскажат правилните решения за почти всеки тип почви. Така операторите могат да разполгат с нужната глава за всеки един проект като едновременно с това могат да спестят ценно време и пари. Линията TriHawk разполага със специална конструкция, при която за връзките не се използват болтове. Това осигурява сигурна система по време на работния процес без риск от разхлабване.

TriHawk Housing – Тяло на пробивни глави за хоризонтално сондиране TriHawk ®

Основната част на модулната система на TriHawk е тялото на пробивните глави. Благодарение на патентования преден край е осигурено лесно и бързо свързаване към различните пробивни глави. Лесно се монтира и към трансмитер, който се подравнява автоматично в правилната часовникова посока за по-лесно локализиране.Специалната конструкция на отделните елементи на системата TriHawk гарантира надежност и лекота при работата по хоризонталното сондиране и елиминира бързото износване на части. Допълнителна сигурност и доверие са подсигурени с едногодишна гаранция.

Hawkeye and SPLK – Адоптори и стартови щанги Hawkeye Splinelok

Адапторите и стартови щанги от окомплектовката за сондиране Hawkeye™ се отличават с иновационен дизайн с резба със скосен профил, който намалява износването осигурявайки невероятна носеща издръжливост на опън и натиск. Тази уникална технология помага за по-бързо и лесно провеждане в употреба и подобрено смазване. Гарантирано е лесно и бързо завиване и развиване на адапторите на стартовите щанги, което прави Hawkeye перфектният избор при окомплектовката на машини за хоризонтално сондиране.

HDD Assist – Помощни средства при хоризонтално сондиране

Пневматичните чукове Hammerhead Pipe Ramming са доказано решение за за хоризонтално сондиране. Известни са със своята надежност и сигурност и са считани за перфектно средство за успешна работа на всеки един безизкопен обект.

Хора, услуги и поддръжка

Благодарение на нашия дългогодишен опит ние разбираме специфичните нужди за всеки отделен проект. Разполагаме с екип от експерти, подготвени да създадат пресонализирани решения според вашите изисквания. Имаме широка мрежа от търговци, които са на ваше разположение да ви подкрепят след като закупите наш продукт - по телефон, в офиса или на работното място..

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини за продажба или под наем.