Статична подмяна на тръба в тръба HB100

Статична подмяна HB100

Основни характеристики

Лесна за работа

Висока производителност

Хидравлични стабилизатори

Доказана конструкция на щангите

Челюсти за захващане на щанги

Автоматично въртене на щангите

Със статичната система за подмяна на тръби HammerHead® HB100 можете да си осигурите 100 тона тяга на изтегляне. Системата предлага 25 % повече мощност - най-много в този клас. HB100 се отличава с компактност - може да се справи с тръби с диаметър 3″ (75 mm). Тя разполага със силата да подмени водни, канализационни и газови тръбопроводи с диаметър до 16″ (400 mm).

Лесна за работа

Всички дейности се управляват само с два лоста — безпрецедентно в едротонажните статични системи за подмяна на тръби.

Висока производителност

HB100 може да се справи с проект с дължина 400' (123m) заедно с изтеглянето за по-малко от 2 часа благодарение на мястото за 50 метра щанги и лекотата на работа от един оператор.

Хидравлични стабилизатори

Допълнителните хидравлични крикове за нивелиране помагат за постигане на съосност със съществуващата тръба. При промяна на условията корекциите могат да се извършват и по време на пробиване, без да се прекъсва работата.

Доказана конструкция на щангите

HammerHead разполага с термообработени щанги, тежащи едва 12 kg. Съединенията тип API са подготвени да се справят с натоварванията при избутване в завои и срутени тръби, за разлика от щангите със свободни съединения, които могат да поддадат и да се разкачат.

Челюсти за захващане на щанги

Стандартно за статичните системи за подмяна HammerHead челюстите за захващане на щанги прилагат постоянен товар върху щангите, което увеличава производителността.

Автоматично въртене на щангите

Допълнителното приспособление за завъртане на щанги може да завива и развива резбови съединения с 339 Nm въртящ момент и по този начин увеличава производителността.

Аксесоари

HammerHead разполага с голям набор от инструменти за различни проекти за подмяна на тръби. Налични са и режещи ножове за нечупливи материали като ковък чугун и стомана.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини на Ditch Witch за продажба или под наем.