Облицоване с втвърдяване на място

HYDRALINER® CIPP

Основни характеристики

Може да рехабилитира линии с 22°, 45° и широките 90° колена и промени на диаметъра на тръбите

Може да се използва с всички материали за тръби, включително глина, отливки, ПВЦ, ABS и бетон

Стандарт ASTM F 1216

HydraLiner латерално облицоване

Процесът на рехабилитация HydraLiner може да се използва в множество гравитационни и приложения под налягане, като санитарна канализация, дъждовна канализация, процесни тръбопроводи, електрически проводници и вентилационни системи. Нашите системи ще ви позволят да ремонтирате напукани или спукани тръби, да елиминирате корените, да свържете липсващи тръбни секции и да спрете инфилтрацията и ексфилтрацията. Системата може да се използва с практически всички материали за тръби, включително глина, отливки, ПВЦ, ABS и бетон.. Системите HydraLiner могат да рехабилитират линии с 22°, 45° и широките 90° колена и промени на диаметъра на тръбите. Докато конвенционалните проекти, свързани с отваряне, рязане и смяна, могат да отнемат до няколко дни, плюс разходите за материали за възстановяване, проектите за облицоване с HydraLiner могат да бъдат завършени за ден.

Безизкопна латерална рехабилитация със система за втвърдяване на място HydraLiner

След като линията бъде почистена, тя се снима и записва. След това се измерва материал HydraLiner, изрязва се по дължина на работната площадка и се прикрепя вакумна помпа, за да се отстрани наличния въздух и да се се улесни процеса на намокряне. Измерва се двукомпонентна смола, без съдържание на стирол, и се изсипва в обшивката. Обшивката се намокря и навива в HydraLiner инверсионния барабан. След това, обшивката се обръща в тръбата, като позволява на епоксидната смола да се свърже и залепи към основната тръба и да създаден непрекъсната рехабилитирана линия, без връзки. Цялата работа се извършва в съответствие с браншови стандарт ASTM F 1216 Стандартна практика за рехабилитация на съществуващи тръбопроводи и тръби чрез инвертиране и втвърдяване на импрегнирана със смола тръба.

HammerHead, вашият партньор в безизкопни работи

Ние ще бъдем до вас при всяка стъпка по пътя. HammerHead може да предостави цялото необходимо оборудване и помощ, като част от стандартен пакет – от аксесоари и обучение по време на реални монтажи от постоянна техническа помощ.

Няма и объркващи места или скрити разходи. HammerHead се ангажира да бъде ваш партньор в безизкопна рехабилитация и подмяна.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини за продажба или под наем.