Статична подмяна на тръба в тръба HB125

Статична подмяна HB125

Основни характеристики

Висока производителност

Хидравлични стабилизатори

Доказана конструкция на щангите

Използване на въртящия момент

Челюсти за захващане на щанги

Автоматично въртене на щангите

Статичната система за подмяна на тръба в тръба HammerHead® HB125 е толкова гъвкава, че може да се справи без проблем с подмяна на широка гама водни, канализационни и газопроводи с диаметър от 6″ (150 mm) дo 20″ (500 mm). HB125 осигурява 125 тона сила на изтегляне, изпреварвайки значително своите преки конкуренти.

Висока производителност

HB125 може да се справи с проект с дължина 400' (123m) заедно с изтеглянето за по-малко от 3 часа благодарение на бордовата кутия за щанги и 19-те секунди време за изтегляне на щанга.

Хидравлични стабилизатори

Пет хидравлични и нивелиращи крика настройват машината на желания ъгъл и осигуряват съосност със съществуващото съоръжение. При промяна на условията корекциите могат да се извършват и по време на пробиване, без да се прекъсва работата.

Доказана конструкция на щангите

HammerHead разполага с термообработени щанги, тежащи едва 12 kg. Съединенията тип API са подготвени да се справят с натоварванията при избутване в завои и срутени тръби, за разлика от щангите със свободни съединения, които могат да поддадат и да се разкачат.

Използване на въртящия момент

HammerHead осигурява единствената машина за подмяна на тръби, в която се съчетават набиваща сила и въртящ момент при полагане на щангите. Това Ви дава възможност да си проправите път през срутени тръбопроводи.

Челюсти за захващане на щанги

Стандартно за статичните системи за подмяна HammerHead челюстите за захващане на щанги прилагат постоянен товар върху щангите, което увеличава производителността.

Автоматично въртене на щангите

Бързо завива и развива щанги с 800 ft-lb (1085 Nm) въртящ момент и по този начин увеличава производителността.

Аксесоари

HammerHead разполага с голям набор от инструменти за различни проекти за подмяна на тръби. Налични са и режещи ножове за нечупливи материали като ковък чугун и стомана.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини на Ditch Witch за продажба или под наем.