Подмяна на сградни канализационни отклонения

HammerHead PortaBurst®

Основни характеристики

Висока производителност

С грижа за околната среда

Гъвкавост

Проширител с Quick Grip®

Качествено обслужване и поддръжка

Благодарение на безизкопните технологии, водопроводчиците са способни да се справят с нарастващата нужда от сградни канализационни отклонения. Чрез безизкопна подмяна вие имате възможност да избегнете неприятните странични ефекти от подмяна чрез открит изкоп за Вашите клиенти и допълнително да разширите своя бизнес. Системата за подмяна на сградни отклонения HammerHead® PortaBurst® е перфектният избор за подмяна на отклонения с размер 2″ дo 6″ (5 дo 15 cm). Тя е преносима, изгодна и ефективна. Може да се справи за минимално време за разлика от облицоването, новата тръба може да бъде със същия или по-голям размер от предишната.

Висока производителност

Системата PortaBurst Gen 2 се състои от 3 елемнта, които се сглобяват в изкопа за броени минути. PortaBurst Lightning е проектирана за работа при плитки отклонения и изкопите се правят на ръка. Тя може да се раздели на 4 елемента за лесен монтаж и демонтаж. Скоростта до 12 ft / min (3.5м/мин) гарантира бърза и ефективна инсталация.

С грижа за околната среда

Работата с PortaBurst има минимален ефект вурху околната среда - системата се нуждае от малки изкопи, което редуцира смущаването на повърхността.

Гъвкавост

Машините от серията PortaBurst работят при ниско налягане. Така те могат да работят или със собствено захранване, или всяко задвижване, което може да достави 3,000 psi и минимум 13 gpm дебит.

Разрастване на бизнеса

Системите PortaBurst увеличават видимо Вашата производителност и ефективност. С подходящото планиране на Вашата дейност ще имате реална възможност да подмените повече от едно отклонение за ден, което ще увеличи Вашата печалба.

Проширител с Quick Grip®

Изключителния дизайн дава възможност бързо да свържете проширителя с тръбата HDPE без ръчни инструменти. За разлика от други захвати, Quick Grip пестят Вашето време и помагат за увеличаване на производителността.

Хора, обслужване и поддръжка

HammerHead може да се похвали с дългогодишен опит в обалсста на безизкопно полагане и хоризонтално сондиране. Разбирайки специфичните нужди за всеки отделен проект, ние разполагаме с екип от специалисти, подготвен да създаде пресонализирани решения според вашите изисквания. Разполагаме с широка мрежа от търговци, които са на Ваше разположение да ви подкрепят след като закупите наш продукт - по телефон, в офиса или на работното място.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини на Ditch Witch за продажба или под наем.