Пневматични къртици Catamount

HammerHead Catamount

Основни характеристики:

Варианти с диаметър 2.5″ (64 mm), 3″ (76 mm) 3.50 (89 mm) и 4.38″ (111 mm).

Водеща за индустрията двугодишна гаранция

Технология Smart Head

Обръщане на посоката Power Port®

Патентована опашка, предпазваща от отпаден материал

Монолитно тяло

Износващи пръстени на ударника

Блокаж на задния ход

Революционната серия пневматични къртици HammerHead® Catamount предоставя на индустрията машина с бутална глава, лесна за стартиране, независимо от въздушното налягане. Това е първата пневматична пробивна глава, перфектна за обекти с твърди и меки почви.

Водеща за индустрията двугодишна гаранция

За разлика от 90 дневната гаранция, предлагана в бранша, с HammerHead вашата инвестиция е по-добре защитена чрез осигурената двугодишна ограничена гаранция.

Технология Smart Head

HammerHead Catamount е с уникален дизайн, който позволява главата да се задвижва от въздух, който я връща в начална позиция. Това елиминира необходимостта от пружини, които са честа причина за повреди при повечето безизкопни машини. Този дизайн осигурява лесен и бърз старт, защото се премахва нуждата от преодоляване на откат типична за конкурентните машини. Специалната технология на буталната глава помага за увеличаване на производителността във всякакви условия и намаляване на плаването на машината без значение от работното налягане.

Обръщане на посоката Power Port®

Случайните промени на посоката по време на работа са предотвратени, благодарение на специалния патентован дизайн за смяна на посоката с четвърт оборот на захранващия маркуч, осигуряващо пневматично заключване на машината в преден или заден ход. В случай на срутване на отвора гъвкавият маркуч на клапана ще предотврати евентуални щети.

Патентована опашка, предпазваща от отпаден материал

Увеличава експлоатационния срок и показателите за производителност, предотвратявайки попадането наотпадни материали в тялото на машината.

Монолитно тяло

Конструкцията Catamount се отличава с монолитното тяло от термообработена стомана. HammerHead предоставя увеличени ударна сила и производителност, благодарение на използвания много по-тежък ударник в сравнение с конкурентните модели. Монолитното тяло правимашината още по-надеждна и с по-дълъг срок на експлоатация.

Износващи пръстени на ударника

Контактът метал в метал е избегнат балгодарение на износващите пръстени. Това намалява износването и помага за запазване на стабилни работни показатели напред във времето. За разлика от пръстените Teflon®, използвани в конкурентните машини, пръстените на HammerHead са изработени от специален композит, коjто намалява коефициента на триене и увеличава абразивната устойчивост.

Блокаж на задния ход

Уникалният дизайн на машината позволява лесна и бърза поддръжка на терен. Това е най-сигурното съединение. Осигурява 200% повече сила на захвата.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини за продажба или под наем.