Стандартни машини с цяло тяло

 
 

HammerHead цяло тяло

Стандартните къртици HammerHead® са перфектния избор за меки и нормални почвени условия. Осигурен е по-дълъг живот на тялото благодарение на възможността за подмяна на главата.Стандартните къртици се предлагат във варианти от 2” (50 mm) дo 8” (200 mm).

Водеща за индустрията двугодишна гаранция

За разлика от 90 дневната гаранция, предлагана в бранша, с HammerHead вашата инвестиция е по-добре защитена чрез осигурената двугодишна ограничена гаранция.

Блокаж на задния ход

Уникалният дизайн на машината позволява лесна и бърза поддръжка на терен. Това е най-сигурното съединение. Осигурява 200% повече сила на захвата.

Износващи пръстени на ударника

Контактът метал в метал е избегнат балгодарение на износващите пръстени. Това намалява износването и помага за запазване на стабилни работни показатели напред във времето. За разлика от пръстените Teflon®, използвани в конкурентните машини, пръстените на HammerHead са изработени от специален композит, коjто намалява коефициента на триене и увеличава абразивната устойчивост.

Патентована опашка, предпазваща от замърсявания

Увеличава експлоатационния срок и показателите за производителност, предотвратявайки попадането наотпадни материали в тялото на машината.

По-тежък ударник

HammerHead предоставя увеличени ударна сила и производителност, благодарение на използвания много по-тежък ударник в сравнение с конкурентните модели.

Патентовано обръщане на посоката Power Port®

Случайните промени на посоката по време на работа са предотвратени, благодарение на специалния патентован дизайн за смяна на посоката с четвърт оборот на захранващия маркуч, осигуряващо пневматично заключване на машината в преден или заден ход. В случай на срутване на отвора гъвкавият маркуч на клапана ще предотврати евентуални щети.

Вариант за винтово обръщане на посоката

Този вариант има неутрално положение за лесно откриване и осигурява гъвкаво управление на машината.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини за продажба или под наем.