Пневматични чукове за набиване на обсадни тръби

За набиване на тръби

Пневматичните машини за набиване на тръби на HammerHead се отличават с надеждност, сигурност и лесна поддръжка. Тези машини могат да се справят без проблем и с най-трудните задачи. Разполагат с уникални възможности, предлагащи се под 10 различни размери от 4″ дo 34″ (102 mm дo 860 mm), способни да положат тръби с диаметър от 4″ дo 144″ (102 mm дo 3657 mm).

Въздушно управление

Набиващите машини на HammerHead с размер над 7″ (180 mm) разполагат с уникална патентована система за обръщане на посоката true air без вътрешен механизъм. Функцията за обръщане се управлява от повърхността, което улеснява отделянето на челюстите от машината.

Гъвкавост

Пневматичните чукове за набиване на обсадни тръби Hammerhead Pipe Ramming са лесно адаптивни към различните приложения - подмяна на тръба в тръба, набиване на обсадни тръби, помощно средство при хоризонтално сондиране (HDD Assist) вертикално набиване на пилоти. Благодарение на различните приложения можете да си подсигурите решения за най-разнообразни проекти.

Блокаж на задния ход

Патентованият блокаж на задния ход откроява пробивните машини HammerHead от конкуренцията. Благодарение на него се осигурява до 200% по-голяма сила на захвата в сравнение с моделите на конкурентните производители. Това се счита за най-сигурното съединение в бранша.

Износващи пръстени на ударника

Монолитният ударник се състои от износващи пръстени, чиято функция е да премахне контакта метал в метал, което гарантира постоянни добри работни показатели.

Захватни челюсти

Набиващите машини HammerHead се поставят в захватни челюсти (цанги). Това помага за ограничаване на времето за предварителна подготовка и довършителни дейности. Челюстите осигуряват цели 6″ (152 mm) припокриване с тръбата, с което се постига сигурен захват на носа на машината към тръбата, което премахва необходимостта от опора, спестявайки ценно време.

Повдигачи за челюсти

За по-големи челюсти Hammerhead осигурява повдигачи за удобно придвижване, натоварване и разтоварване на челюсти.

Аксесоари

HammerHead разполага с богат асортимент от аксесоари за набиване на тръби, като системи за смазване, уплътнения, балансирани повдигачи на челюсти. Всеки един продукт е проектиран с важната задача да улесни всяка Ваша следваща задача.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини за продажба или под наем.