Статична подмяна на тръба в тръба HB3038

Статична подмяна HB3038

Основни характеристики

Висока ефективност

Висока производителност

Доказана конструкция на щангите

Уникална сглобка на щангите

Инструменти за подмяна

Статичната система за подмяна на тръби HammerHead® HB3038 е перфектният избор за подмяна на водоопроводи и газопроводи с размери от 2″ дo 6″ (50 mm дo 150 mm). Тя се отличава с високоефективност и лекота на работа. Компактният размер осигурява минимални размери на изкопа. Свързването се изклюзително улеснено - само с 2 хидравлични маркуча и бързи връзки. Разполага с 30т сила на изтегляне, което позволява на HB3038 да пречупва тръби от най-често използваните материали.

Висока ефективност

Набиването и изтеглянето на щангите се управлява само от един лост, което помага за осигиряване на лесно управление от един оператор.

Висока производителност

Задача с дължина 400′ (122 m) ще бъде завършена за 2 часа, включително полагане и изтегляне.

Доказана конструкция на щангите

HammerHead използва щанги със сгболки, които имат доказан успех в нефтената и хоризонталната индустрия. Нашите щанги с по-малък диаметър също са по-лесни за набиване през задръстени тръби от конкурентните модели.

Сглобка на щангите

HB3038 използва щанги с резба тип API. Това доказано решение понася натоварванията, които се срещат при преминаване през завои, задръстени и срутени тръби, за разлика от конкурентни щанги с хлабава сглобка, които могат да поддадат и да се разкачат.

Инструменти

Специално създадени режещи ножове се предлагат за подмяна на 3″ (76 mm), 4″ (102 mm), и 6″ (152 mm) тръби от ковък чугун или стомана.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини на Ditch Witch за продажба или под наем.