HammerHead Пневматични Къртици

 
 

Пневматичните машини за хоризонтално сондиране тип Къртица Hammerhead Mole са най-надеждния избор за безизкопно полагане на комунални услуги под съществуващи инфраструктури. С тях можете да се справите и с най-сложния проект. Без проблем и с минимално смущение на околната среда могат да се инсталират безизкопно под земята кабели, вода, газ, напояване, електрически и оптични линии по сгради, дворове и улици. Предлагат се повече от 20 модела с диаметър от 50mm до 200mm.

Дизайн

Машините за хоризонтално сондиране ти Къртици Hammerhead Mole се отличават с иновативен дизайн, при който се използва най-тежкия ударник в безизкопната индустия. Специалният дизайн на тялото на Къртиците Hammerhead Mole е причината за по-голяма издръжливост и по-дълъг живот на машината в сравнение с конкурентни модели..

Малка инвестиция

Къртиците Hammerhead Mole са проектирани с много по-малко на брой работни части в сравнение с конкурентните сонди, балгодарение на което възможността за повреда се свежда до минимум. Освен това и резервните части на машините за хоризонтално сондиране ти Къртици Hammerhead Mole се предлагат с около 80% по-ниска цена в сравнение с тези на конкурентите.

Лесна за обслужване

Машините за хоризонтално сондиране тип Къртица Hammerhead Mole разполагат с дизайн със заден капак. Това осигурява лесен и бърз монтаж и демонтаж.

По- високо захранващо налягане

Машините за хоризонтално сондиране тип Къртици Hammerhead Mole се захранват с най-високото налягане, използвано в бранша - 7.6 bar. Благодарение на по-високото налягане се осигурява по-голяма производителност на машината.

Лесна за използване

Пневматичните машини тип Къртица Hammerhead Mole са изкллючително лесни за използване. За разлика от повечето методи за безизкопно полагане, които изискват сериозни умения, продуктите HammerHead Mole са подходящи за употреба от оператори без големи познания.

Хора, услуги и поддръжка

HammerHead може да се похвали с дългогодишен опит в обалсста на безизкопно полагане и хоризонтално сондиране. Разбирайки специфичните нужди за всеки отделен проект, ние разполагаме с екип от специалисти, подготвен да създаде пресонализирани решения според вашите изисквания. Разполагаме с широка мрежа от търговци, които са на Ваше разположение да ви подкрепят след като закупите наш продукт - по телефон, в офиса или на работното място.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини за продажба или под наем.