Статична подмяна на тръба в тръба HB5058

Статична подмяна HB5058

Основни характеристики

Висока ефективност

Висока производителност

Доказани щанги

Сглобка на щангите

Широка гама от аксесоари

Статичната система за подмяна на тръби HammerHead® HB5058 е перфектния избор за подмяна на водопроводи и газопроводи с размери от 4″ дo 10″ (102 mm дo 250 mm). The HB5058 се отличава с високоефективност и лекота на работа. Компактният размер осигурява възможност за работа в малък изкоп а подготовката и свързванео е лесно, само с 2 хидравлични маркуча и бързи връзки. С 50т сила на изтегляне, HB5058 натрошава тръби от най-често използваните материали.

Висока ефективност

Набиването и обратното изтегляне се управляват с един лост, което предполага лесно управление от един оператор.

Висока производителност

Типичната задача с дължина 400′ (122 m) може да се приключи за 2 часа заедно с полагане и изтегляне.

Доказани щанги

HammerHead използва щанги с доказана ефективност в нефтената и хоризонталната индустрия. Нашите щанги с по-малък диаметър също са по-лесни за набиване през задръстени или срутени тръби.

Сглобка на щангите

HB5058 използва щанги с резба тип API. Това уникално решение може да понесе без проблем натоварванията, срещани при преминаване през завои, задръстени и срутени тръби, в сравнение с конкурентни решения с хлабави съединения, които могат да поддадат и да се разкачат.

Инструменти

Специално създадени режещи ножове се предлагат за подмяна на 4″ (102 mm) и 6″ (152 mm) тръби от ковък чугун или стомана.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини на Ditch Witch за продажба или под наем.