Пневматични къртици Moletrac

 
 

HammerHead Moletrac е първата доказана предна локационна система за пробивни машини. Тя е снабдена с надеждните електронни устройства на Ditch Witch.

Заедно с уникалния ударен предавател BI и приемник 250R от Ditch Witch Electronics, системата MOLETRAC осигурява следене на Вашата къртица на дълбочина до 10-ft (3 m).

Доказани електронни устройства Ditch Witch

Ударният предавател BI се отличава с 24 часа живот на батерията. Той е доказал своите възможности в условия на високоенергийни удари, които са типични при пробивните машини. Приемникът 250R от Ditch Witch electronics е лек и удобен за управление, дисплеят се чете изключитлено лесно. Неогвата употреба позволява да се следи лесно положението, посокота и дълбочината на сондажа.

Имате нужда да откриете подземни комуникации и съоражения?

Системата разполага с допълнителен трансмитер 250Т, който я прави изключително ефективен прибор за подземни съоръжения. HammerHead Moletrac е най-изгодния и ефективен избор за откриване и избягване на тръбопроводи, електрически, телевизионни и телефонни кабели.

Преоборудвайте сегашната си къртица Hammerhead

Преобразуването на една обикновена пробивна машина в такава, която да се проследи от MOLETRAC е невероятно лесно. Комплектът MOLETRAC е подходящ за къртиците HammerHead с цяло тяло от 2.50” (63 mm) до 4.00” (98 mm) и се предлагат ексклузивно от Вашия официален HammerHead Trenchless Equipment дилър.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини за продажба или под наем.