Пневматични пробивни машини Активна глава

 
 

HammerHead Active Head®

Пробивните машини тип „Къртица“ HammerHead Active Head® са перфектният избор за проекти в тежки почвени условия. Буталната глава включва система за двоен удар, която използва силата на първоначалния удар за увеличаване на производителността в тежки почви като камениста и твърда глина. Тези машини са в няколко варианта - 2” (50 mm), 2 1/2” (65 mm) 3” (75 mm) и 3.5″ (89 mm).

Сменяема глава

Осигурени са дълъг срок на експлоатация и стабилни показатели на работа, благодарение на специално проектираната система за задържане глава / тяло и сменяемите износващи пръстени на вала и главата.

Водеща за индустрията двугодишна гаранция

За разлика от 90 дневната гаранция, предлагана в бранша, с HammerHead вашата инвестиция е по-добре защитена чрез осигурената двугодишна ограничена гаранция.

Блокаж на задния ход

Уникалният дизайн на машината позволява лесна и бърза поддръжка на терен. Това е най-сигурното съединение. Осигурява 200% повече сила на захвата.

Износващи пръстени на ударника

Контактът метал в метал е избегнат балгодарение на износващите пръстени. Това намалява износването и помага за запазване на стабилни работни показатели напред във времето. За разлика от пръстените Teflon®, използвани в конкурентните машини, пръстените на HammerHead са изработени от специален композит, коjто намалява коефициента на триене и увеличава абразивната устойчивост.

Патентована опашка без отпаден материал

Увеличава експлоатационния срок и показателите за производителност, предотвратявайки попадането наотпадни материали в тялото на машината.

По-тежък ударник

HammerHead предоставя увеличени ударна сила и производителност, благодарение на използвания много по-тежък ударник в сравнение с конкурентните модели.

Патентована смяна на посоката Power Port®

Случайните промени на посоката по време на работа са предотвратени, благодарение на специалния патентован дизайн за смяна на посоката с четвърт оборот на захранващия маркуч, осигуряващо пневматично заключване на машината в преден или заден ход. В случай на срутване на отвора гъвкавият маркуч на клапана ще предотврати евентуални щети.

Вариант с винтово обръщане на посоката

Този вариант има неутрално положение за лесно откриване и осигурява гъвкаво управление на машината.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини за продажба или под наем.