Статична подмяна на тръба в тръба HB175

Статична подмяна HB175

Основни характеристики

Хидравлични стабилизатори

Доказана конструкция на щангите

Асистиране с въртящ момент

Челюсти за захващане на щанги

Автоматично въртене на щангите

Статичната система за подмяна на тръби HammerHead® HB175 разполага с най-голямата сила в своя клас. Съчетава отлично своята груба сила с гъвкавост, което и помага с лекота да подмени от 8″ (200 mm) дo 24″ (600 mm) водни, канализационни и газопроводни магистрали. HB175 осигурява лесна работата само с един оператор благодарение на улесняващи приложения и бордово съхранение на щангите.

Хидравлични стабилизатори

Седем хидравлични крика за управление на наклона, както и задни и странични, ориентират машината спрямо оста на съществуващото съоръжение. При промяна на условията корекциите могат да се извършват и по време на пробиване, без да се прекъсва работата.

Доказана конструкция на щангите

Резбовото съединение тип API може да понесе натоварванията типични при преминаване през завои, замърсени, или срутени тръби, за разлика от свободни съединения, които могат да не издържат.

Асистиране с въртящ момент

HammerHead предоставя единствената машина за подмяна на тръби, в която се съчетават сила с въртящ момент при полагане на щангите което Ви позволява да си проправите път през срутени и замърсени тръби.

Челюсти за захващане на щанги

Стандартно оборудване за статичните системи за подмяна на тръби на HammerHead, челюсти за захващане на щанги осигурява постоянно напрежение в щангите, което премахва приплъзването и увеличава производителността.

Автоматично въртене на щангите

Допълнителното устройство завива и развива щанги с 800 ft-lb (1085 Nm) въртящ момент и увеличава производителността.

Аксесоари

HammerHead разполага с голям набор от инструменти за различни проекти за подмяна на тръби. Налични са и режещи ножове за нечупливи материали като ковък чугун и стомана.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини на Ditch Witch за продажба или под наем.