Лебедки HydroGuide HG5

Лебедки HydroGuide HG5

Основни характеристики

Турбодизелов двигател Kubota®

Впечатляващата скорост до 165 ft. (50 m.)

Максимална скорост на изтегляне 120 ft. (36.5 m)

HammmerHead затвърждават своята водеща роля в сверата на подземното строителство, представайки новата високоскоростна кабелна лебедка HydroGuide® HG5. Тази лебедка се отличава с компактен размер и изключитлена мощност. Тя е перфектният избор за постигане на максимална ефективност и минимално остатъчно време и труд а инфраструктурни рехабилитации.

Надеждност, мощност и бързина

HydroGuide® HG5 впечатлява със скорост до 165 ft. (50 m.) / min, благодарение на която проектите се изпълняват гладко и бързо. Капацитетът за изтегляне от 5 тона и максимална скорост на изтегляне 120 ft. (36.5 m) / min гарантират, че ще успеете да завършите проекта бързо и качествено. Предварителната подготовка, както и дейностите след приключване ще отнемат минути, а не часове.

Лебедката HydroGuide® HG5 winch се разполага с турбодизелов двигател Kubota® с течно охлаждане и мощност 33 HP (24.6 kw). Той осигурява необходимата мощност, за да задвижи двата директни мотора Geroler. Тази система работи изключително надеждно и може да понасе високи товари и да подобри предаването на въртящия момент като осигурява постоянна сила на издърпване за цялата дължина на изтегляне и намалява износването на кабела.

Контрол върху производителността на проекта

Можете да проследите всяко едно изтегляне с Precision Digital Job Data Recorder. Допълнителният пакет извършва цифрово проследяване на скоростта на въжето, тонаж, разстояние и налягане. Осигурен е лесен достъп до данните и настройките на записващото устройство чрез голям LCD дисплей и клавиатура.

Имате възможност да програмирате честотата на записване да дава до 1024 точки на изтегляне. След приключване на проекта Ви трявба само USB flash drive, с който да свалите данните. Имате възможност също да свържете допълнителния принтер и да разпечатате съответните данни за сила и разстояние на мястото.

На екрана можете да видите следните данни: сила, разстояние, налягане и скорост. Можете да зададете следните настройки на дисплея: SAE/метрични единици и контраст. Настройките за съхранение могат да бъдат: управление на данни, честота на записване на данни и максимална сила. Можете да изчистите събраните данни във всеки един момент.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини за продажба или под наем.