За нас

Кои сме ние

Ние сме оторизиран дистрибутор на американските компании Ditch Witch и HammerHead Trenchless. Това ни дава възможност да предложим разнообразен асортимент от качествена каналокопателна техника, строителни машин, безизкопни технологии за хоризонтално сондиране.

Какво предлагаме

Ние разбираме специфичните нужди на Вашите проекти, затова предлагаме професионална техника и машини за продажба и под наем. Свържете се с нас, за да се консултирате и да получите най-подходящата оферта.

Нашите партньори

Американските компании Ditch Witch и HammerHead Trenchless са с над 60 години доказан опит в проектирането на каналокопатели, виброплугове, пробиващи инструменти, пневматични чукове и инструментална екипировка за хоризонтално пробиване и др. Продуктите им са признати в цялата индустрия като едни от най-надеждните и продуктивни инструменти на пазара.

Обслужване и поддръжка

Благодарение на нашия дългогодишен опит ние разбираме специфичните нужди за всеки отделен проект. Разполагаме с екип от експерти, подготвени да създадат пресонализирани решения според Вашите изисквания. Имаме широка мрежа от търговци, които са на Ваше разположение да ви подкрепят след като закупите наш продукт - по телефон, в офиса или на работното място.