Пневматична подмяна на тръба в тръба

Пневматична подмяна на тръба в тръба

Основни характеристики

Широка продуктова линия

Мощни пневматични чукове

Надеждни лебедки

Широк набор от аксесоари

Качествено обслужване и поддръжка

Пневматичните системи за подмяна тръба в тръба на HammerHead® се доказани в цял свят като ефективен начин за подмяна на остаряващи, поддаващи и недостатъчно големи канализационни, водопроводни и газови мрежи. Подмяната тръба в тръба се прави по пътя на съществуващите съоръжения, кеото редуцира риска от удари, елиминирайки до 85% от изкопните работи в сравнение с открити методи. HammerHead се отличава с доказан дизайн, технология и възможности, замислени така, че да увеличат значително производителността.

HammerHead ще Ви помогне да се справите с всяка Ваша задача. Пневматичните системи за подмяна на тръба в тръба на HammerHead няма да ви разочароват дори и в най-тежките условия на Вашия обект.

Широка продуктова линия

HammerHead разполага с осем модела за подмяна тръба в тръба от 5″ дo 24″ (130 дo 600 mm), които могат да полагат тръби с диаметър от 6″ дo 30″ (150 дo 762 mm). Предлагаме също и 12 и 20 тонни лебедки с изключителни възможности, които няма да откриете в конкурентни модели.

Пневматични чукове

Нашите машини са проектирани така, че да се справят с най-трудните задачи за подмяна на тръби. Разполагат с патентована и надеждна система за обръщане на посоката True air, която се управлява от повърхността. Патентованият блокаж на задния ход осигурява до 200% повече сила на захвата от конкурентни машини и е най-надеждното опашно съединение в бранша.

Лебедки

Лебедките HammerHead HydroGuide® са проектирани за постигане на максимална ефективност при минимално установъчно време. Нашите лебедки са толкова надеждни, че могат да издържат големитенатоварвания при подмяна на тръби и да осигуряват постоянно опъново напрежение по цялата дължина на изтегляне, като скоростта се управлява автоматично.

Аксесоари

HammerHead предлага широка гама от инструменти за всички специфични проекти за подмяна на тръби. Инженерният ни екип е на разположение да проектира поръчкови инструменти за точните нужди на Вашия обект.

Хора, обслужване и поддръжка

HammerHead може да се похвали с дългогодишен опит в обалсста на безизкопно полагане и хоризонтално сондиране. Разбирайки специфичните нужди за всеки отделен проект, ние разполагаме с екип от специалисти, подготвен да създаде пресонализирани решения според вашите изисквания. Разполагаме с широка мрежа от търговци, които са на Ваше разположение да ви подкрепят след като закупите наш продукт - по телефон, в офиса или на работното място.

Ние можем да осигурим за вашия проект професионална техника и машини на Ditch Witch за продажба или под наем.